Web
Analytics
Home Over Ons

Over Ons

Fitness101 is begin oktober in 2019 gestart door een geregistreerde Voedingsdeskundige en een Bodybuilder. Fitness101 wilt een verandering brengen aan de slechte informatie die op het internet te vinden is.

Certificaten en Opleidingen

  • Jasmijn Dijkstra, MSc Health and Nutrition. Wageningen University and Research.
  • Sophie van Lent, MSc Health Sciences. Erasmus University.
  • Peter van de Berg, MSc Human Movement Sciences en MSc Sports Sciences. University of Groningen en Vrije Universiteit Amsterdam.

Fitness101 Team

Virgil
De oprichter van Fitness101 is Virgil Rinner (22 jaar). Hij werkt samen met een paar vrienden om goede Fitness- en gezondheidsinformatie op de blog te zetten. Ook is Virgil zelf een fanatieke sporter.
Sophie van Lent
Sophie is een jonge zorgverlener met jarenlange ervaring. Ze heeft haar masterdiploma Health Sciences in Erasmus University gehaald. Ze werkt momenteel als Medical Advisor bij Erasmus MC. Sophie is een creative schrijver en leest ook graag boeken.
Jasmijn Dijkstra
Jasmijn Dijkstra is een geregistreerde voedingsdeskundige met expertise in Voeding en Gezondheid. Ze heeft haar masterdiploma Voeding en Gezondheid in Wageningen University & Research behaald. In haar vrije tijd zit Jasmijn graag in de sportschool.
Peter van de Berg
Peter komt uit een sportief gezin en is al sinds zijn jeugd bezig met sporten. Hij heeft zijn masterdiploma Human Movement Sciences behaald bij VU Amsterdam. Hij werkt momenteel als een zelfstandige Personal Trainer.

Contact

Beste Fitness Supplementen

Beste Fitness Spullen