Fat Burn Active Ervaringen en Review: Werkt Het?

december 2021
10
Fat Burn Active

Veel mensen worstelen dagelijks met hun gewicht. Ze willen graag afvallen, maar het permanent verliezen van die extra’s kilo’s blijkt keer op keer een enorme uitdaging te zijn.

Gewicht zit er nu eenmaal sneller aan dan dat het eraf is. Het volhouden van een dieet is allesbehalve makkelijk en de verloren kilo’s komen er bij veel mensen weer binnen no-time bij.

Dit jojo-effect is één van de redenen dat sommige mensen het diëten simpelweg opgeven. Toch is het niet onmogelijk om blijvend gewicht kwijt te raken. Met een leefstijlverandering bereik je veel meer op de lange termijn dan met een willekeurig dieet.

Om een vliegende start te hebben qua gewichtsverlies kun je gebruik maken van een supplement als Fat Burn Active.

Over Fat Burn Active

Er zijn diverse supplementen die beloven het lichaam te ondersteunen bij gewichtsverlies en Fat Burn Active is er hier één van. Veel is er in Nederland nog niet geschreven over dit supplement, maar daar wil ik met dit artikel graag verandering in brengen. Fat Burn Active is een hoogwaardig supplement dat bestaat uit diverse ingrediënten die het lichaam ondersteunen bij het verliezen van gewicht. Dit gebeurt door het intensiveren van de vetverbranding, het versnellen van de spijsvertering en het verhogen van de stofwisseling. Maar wat zijn nu die ingrediënten die deze fantastische werking hebben?  

De ingrediëntenlijst

Fat Burn Active belooft op diverse manieren actief bij te dragen aan rap gewichtsverlies. Dit wordt toegeschreven aan de unieke werking van diverse ingrediënten. Maar welke ingrediënten bevat het supplement eigenlijk en hoe werken deze ingrediënten mee aan de vetverbranding, het metabolisme en de spijsvertering?

Indiaas brandnetelextract

Fat Burn Active bevat Indiaas brandnetelextract. Dit extract bevat forskoline: een actieve stof die voorkomt in de Indiase Coleus-plant. Deze stof heeft diverse gunstige eigenschappen die de vetverbranding ondersteunen. Zo stimuleert het de afbraak van vetten in het lichaam en verhoogt het stofje het energieverbruik van het lichaam. Het metabolisme werkt sneller en dit is gunstig bij het afvallen.

aXivite®

aXivite® is een microcapsulevorm van capsicaïcine. In deze vorm wordt de werkzame stof veel beter opgenomen en ervaar je als gebruiker veel meer voordelen ervan. Deze fenylcapsicaïcine geeft het vetverbrandingsproces een boost en ondersteunt een goede werking van het spijsverteringsstelsel.

Bitter sinaasappelextract

Fat Burn Active bevat ook bitter sinaasappelextract. Dit extract bevat onder andere synephrine. Deze stof staat erom bekend dat het een natuurlijke vetverbrander is. Het versnelt de afbraak van vetten en helpt zo bij het gewichtsverlies. Maar dat is niet alles. Synephrine werkt namelijk ook actief bij het reguleren van de eetlust en het verbeteren van fysieke prestaties. Zo wordt het volhouden van een gezondere lifestyle eenvoudiger gemaakt.

Madagascar aframmon zaadextract

De supplementen van Fat Burn Active bevatten ook Madagascar aframmon zaadextract. Dit extract zit vol met 6-paradol: een stof met tal van nuttige eigenschappen bij gewichtsverlies. 6-paradol kan het energieverbruik verhogen, de glucosehuishouding verbeteren, de afzetting van vetweefsel beperken én de ververbranding stimuleren.

Groene thee extract

Steeds meer supplementen gebruiken groene thee extract vanwege de antimicrobiële eigenschappen, maar groene thee extract werkt ook actief bij gewichtsverlies. Dit extract vermindert namelijk de opname van vetten uit de voeding en hierdoor wordt afvallen een stuk eenvoudiger.

Guarana zaadextract

Guarana zaden worden veel gebruikt ter ondersteuning van de gezondheid. Guarana heeft diverse medicinale toepassingen en werkt stimulerend. De zaden bevatten 6 keer meer cafeïne dan koffie. Het guarana zaadextract ondersteunt hiermee de stofwisseling en vermindert de eetlust. Bovendien vermindert het de ophoping van vetweefsel in het lichaam.

Watervrije cafeïne

Watervrije cafeïne, oftewel cafeïne in poedervorm, wordt veel gebruikt om vermoeidheid te voorkomen en energie te verkrijgen. In de supplementen van Fat Burn Active is deze stof toegevoegd vanwege de stimulerende werking én vanwege het vermogen om de ververbranding en de spijsvertering te ondersteunen.

Vitamine B6

Veel voedingssupplementen bevatten vitamine B6. Deze vitamine reguleert de werking van bepaalde hormonen en draagt bij aan een goede werking van de stofwisseling, het immuunsysteem en het zenuwstelsel. In Fat Burn Active werkt vitamine B6 mee aan het versnellen van de stofwisseling en het behouden van een gezond gewicht.

Zink

Zink is een spoorelement dat belangrijk is voor een goede werking van ons lichaam. Dit spoorelement is opgenomen in Fat Burn Active omdat het bijdraagt aan het behouden van een gezond gewicht. Bovendien kan zink de eetlust verminderen en de insulinegevoeligheid verhogen.

BioPerine®

BioPerine® is een extract van zwarte peper en heeft tal van gunstige eigenschappen. De piperine in dit extract stimuleert de stofwisseling, stimuleert de aanmaak van spijsverteringssappen én helpt bij het bestrijden van constipatie. En we weten allemaal wel dat de stoelgang flink lastig kan zijn tijdens het afvallen.

Panthotheenzuur

Panthotheenzuur, ook wel bekend als vitamine B5, is een cruciale vitamine voor onze gezondheid. In het supplement werkt panthotheenzuur vooral stimulerend. De vitamine ondersteunt de energiehuishouding en vermindert vermoeidheid.

De veiligheid van Fat Burn Active

Bij een nieuw supplement vraag je je natuurlijk altijd af hoe veilig het middel eigenlijk is voor de gezondheid. Fat Burn Active bevat veel actieve ingrediënten waarvan een aantal ingrediënten een stimulerende werking hebben. Zijn deze ingrediënten stuk voor stuk veilig en zijn ze veilig om te gebruiken op regelmatige basis?

Alhoewel de samenstelling van Fat Burn Active een unieke formule is om resultaten te maximaliseren, zijn de ingrediënten zeker niet onbekend in de wereld van fitness en gezondheid. De ingrediënten worden individueel en gecombineerd vaak gebruikt in voedingssupplementen en gezondheidssupplementen. De bovengenoemde werking van de ingrediënten wordt door diverse onderzoeken onderschreven en de stoffen zijn veilig te gebruiken. Fat Burn Active bevat bovendien geen toevoegingen die mogelijk schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Het middel bevat geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Alle ingrediënten werken ondersteunend voor veilig gewichtsverlies.

Natuurlijk is er enige voorzichtigheid geboden bij het gebruik van dit supplement voor risicogroepen. Zo wordt het gebruik van Fat Burn Active afgeraden voor mensen met hartproblemen en voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven.

Werkt het echt?

Nu we weten wat de werkzame stoffen zijn in Fat Burn Active, vragen we ons natuurlijk af hoe al deze stoffen samen bijdragen aan optimaal gewichtsverlies. Afvallen is een ingewikkeld proces dat van heel veel verschillende factoren afhangt. Iedereen die wel eens een poging heeft gedaan tot gewichtsverlies weet dat alles wat je doet belangrijk is. Wat je eet, hoeveel je beweegt, hoeveel je slaapt, wat je drinkt en welke supplementen je neemt zijn allemaal bepalend voor het succes van de afvalpoging. Fat Burn Active bevat ingrediënten die dit proces ondersteunen vanuit diverse punten.

Vetverbranding

Diverse ingrediënten van Fat Burn Active richten zich op het stimuleren van de vetverbranding. Deze ingrediënten activeren thermogenese. Het energieverbruik van het lichaam neemt toe en hierdoor worden meer calorieën en meer vetten verbrandt.

Betere stofwisseling

Effectief afvallen valt of staat met een goede stofwisseling. Helaas krijgt de stofwisseling juist tijdens een verandering van dieet vaak een flinke optater. Hierdoor kan het proces van gewichtsverlies juist minder effectief zijn. Met de ingrediënten in Fat Burn Active wordt de stofwisseling actief gestimuleerd. Hierdoor ervaar je minder klachten van de stofwisseling.

Onderdrukking hongergevoel

Voor veel mensen is het gevoel van honger tijdens een dieet een enorm obstakel. Het is één van de meest genoemde redenen om een dieet af te breken. Specifieke ingrediënten in Fat Burn Active werken dit hongergevoel actief tegen. Hierdoor wordt het makkelijker om minder calorieën te nuttigen en is een dieet eenvoudiger vol te houden.

Stimulering

Tijdens het afvallen kun je wel wat extra energie gebruiken. Door minder te eten, krijg je minder energie binnen. Daarom voelen veel mensen zich tijdens het afvallen vermoeid en futloos. Met een supplement als Fat Burn Active wordt het energieniveau op peil gehouden door diverse ingrediënten. Zo ervaar je minder vermoeidheid en lusteloosheid en heb je meer energie voor bewegen en meer focus.

Efficiënter bewegen

Sporten is een essentieel onderdeel van elke poging tot gewichtsverlies. Met Fat Burn Active wordt elke workout nog effectiever. De ingrediënten in het supplement ondersteunen de fysieke activiteit en geven meer energie. Hierdoor werkt het lichaam efficiënter en houd je de workouts makkelijker vol.

Mijn ervaringen met Fat Burn Active

De ingrediënten en de beloftes van Fat Burn Active beloven heel wat. Als we de beschrijvingen mogen geloven, wordt afvallen met dit supplement eenvoudiger dan ooit. Maar werkt het echt? Natuurlijk heb ik het supplement zelf uitgeprobeerd en mijn verwachtingen waren hooggespannen.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 2 capsules van Fat Burn Active. Ik heb mij aan de aanbevolen hoeveelheid gehouden en deze capsules dagelijks ingenomen. Volgens de website zou je al na enkele dagen een effect van het supplement kunnen merken. Ik werd aangenaam verrast door het supplement. Ik merkte al vrij snel op dat ik meer energie had en dat ik minder moeite had met het dieet dan ik normaliter zou hebben.

Ik ben was in totaal 6 maanden bezig met Fat Burn Active en ben erg veel afgevallen in die tijd.

Er wordt niet duidelijk vermeldt hoe lang je de capsules kunt blijven slikken. Ik denk dat je hier je gevoel in moet volgen. Zolang de capsules nog een waardevolle bijdrage zijn aan jouw gewichtsverlies, kun je ze als onderdeel van jouw proces gebruiken.

Wat zeggen anderen over Fat Burn Active?

Fat Burn Active begint net pas erg populair te worden in Nederland en het supplement heeft dan weinig reviews of gebruikerservaringen online staan.

Toch delen diverse gebruikers hun ervaringen met Fat Burn Active op de officiële website, blogs en forums. De ervaringen zijn positief te noemen.

Gebruikers merken op dat ze meer energie ervaren door de supplementen en meer kracht hebben voor workouts en trainingen.Hierdoor wordt sporten tijdens het afvallen ineens een stuk eenvoudiger. Bovendien ervaren klanten positieve resultaten op het gebied van gewichtsverlies.

Waar te koop?

Fat Burn Active is (nog) niet verkrijgbaar bij drogisterijen of in online shops. Je kunt de supplementen enkel bestellen via de officiële website van Fat Burn Active.

Hier kun je kiezen uit een basispakket, een standaardpakket en een optimaal pakket.

Het basispakket bestaat uit 1 verpakking met 60 capsules.

Een standaardpakket bestaat uit drie verpakkingen van 60 capsules waarbij je de 3e verpakking gratis krijgt.

Wil je het echt groots aanpakken? Dan kies je voor het optimale pakket. Dit pakket bestaat uit maar liefst 6 verpakkingen van 60 capsules. Hiervan zijn 3 verpakkingen gratis.

Is Fat Burn Active aan te raden?

Als je, net als ik, worstelt met gewichtsverlies en het volhouden van een dieet, is Fat Burn Active zeker een aanrader.

Het supplement draagt op diverse manieren bij aan succesvol gewichtsverlies en maakt diëten echt een stuk eenvoudiger.

Bovendien kun je de supplementen zonder zorgen langere tijd slikken en ervaar je meer energie dan voorheen. Fat Burn Active is een uitkomst voor wanneer je net dat zetje nodig hebt voor een gezondere lifestyle!

Bekijk de huidige actie van Fat Burn Active >>

RECENSIEOVERZICHT
Fat Burn Active
Jasmijn Dijkstra is een geregistreerde voedingsdeskundige met expertise in Voeding en Gezondheid. Ze heeft haar masterdiploma Voeding en Gezondheid in Wageningen University & Research behaald. In haar vrije tijd zit Jasmijn graag in de sportschool.

10 REACTIES

 1. Hallo ik ga dit supplement bestellen en combineren met een koolhydraatarm dieet. Ik ben benieuwd!

  • hoi linda kan je je ervaring delen ik ben zelf aan het overwegen

   • Hallo Saartje ben op dit moment 3 maanden bezig en ben al best veel afgevallen. aan het begin had ik last van misselijkheid en hoofdpijn maar na paar dagen was dat weg.

 2. Twee maanden al bezig met Fat burn active en een sportief levensstijl ik zie al super veel resultaat

  hoe lang mag ik dit door blijven slikken?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hallo Peter,

   Je kunt Fat Burn Active blijven gebruiken totdat je je doel hebt bereikt.

 3. Ik ben een 44 jaar vrouw van 80 kg 165 cm lang ik heb al lang last van overgewicht. Mijn streefgewicht is 60kg wat raad je mij aan?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hallo Wilma,

   Ik raad je aan om Fat Burn Active te combineren met dagelijkse beweging (gemiddelde intensiteit) en minder koolhydraat consumptie. Je moet consistent blijven om goede resultaten te krijgen.

 4. Geert de Brabander

  ik had 1 pakketje fat burn active besteld en ben er zeer tevreden mee, ik ga zometeen een bestelling plaatsen voor de tijdelijke actie

 5. Hallo, Jasmijn ik heb al 2 beroertes gehad mag ik dit supplement gebruiken?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hallo,

   Nee, je kunt beter geen Fat Burn Active gebruiken. Er zit cafeïne en synephrine in dit supplement waardoor het niet geschikt is voor gebruikers met hart- en vaatziekten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here