Top 5 Beste Libido Verhogende Pillen Die Echt Werken 2024

mei 2024
9

Heb jij last van een laag libido? Is het moeilijk om een erectie te krijgen? Is het moeilijk om nat te worden?

Een lage libido kan gevolgen hebben voor je relatie maar ook voor je gezondheid.

Mogelijk heb je het gevoel dat je hier nooit meer vanaf komt. En toch is dat niet waar.

In de afgelopen jaren is het je vast niet ontkomen hoeveel libido verhogende middelen en andere libido producten er in de schappen van de drogisterijen staan.

Werken deze middelen echt? Of is het maar een placebo-effect?

Maak je geen zorgen, er zijn meerdere manieren om je libido en seksuele gezondheid weer in orde te krijgen. Lees zeker verder voor de Top 5 Libido verhogende middelen voor vrouwen en mannen.

Werken Libido Verhogende Middelen echt?

Het is belangrijk dat je eerst weet dat er twee soorten middelen zijn:

 • Synthetische middelen
 • Natuurlijke middelen

Synthetische middelen krijg je alleen voorgeschreven via een arts. Enkele voorbeelden zijn: de bekende blauwe pil en hormooninjecties.

Met de blauwe pil krijg je alleen meer bloedtoevoer naar de mannelijke geslachtsdeel, maar de libido wordt niet verhoogd. Hierdoor is er een kans dat er helemaal geen erectie plaatsvind omdat je libido nog steeds laag is. Overigens is de blauwe pil alleen geschikt voor mannen.

Hormooninjecties zijn geschikt voor vrouwen en mannen. Doormiddel van injecties verhoog je de concentratie geslachtshormonen in je lichaam, hierdoor neemt je libido toe. Echter raakt je lichaam afhankelijk aan deze hormooninjecties en moet je daardoor heel je leven aan de injecties.

Natuurlijke middelen komen meestal in de vorm van pillen die gemaakt zijn van natuurlijke plantenextract en mineralen. Deze pillen verhogen de geslachtshormonen die zorgen voor libido, erecties en seksuele lust. Je zult niet afhankelijk worden aan deze middelen dus je kunt altijd stoppen wanneer je wilt.

Je vraagt je nu af of deze natuurlijke libido verhogende middelen wel echt werken.

Ik heb meer dan 60 wetenschappelijke studies doorgenomen om te onderzoeken of deze middelen wel echt effect hebben.

Uit elk onderzoek blijkt dat deze plantenextracten daadwerkelijk de libido van vrouwen en mannen doen verhogen.

De Top 5 Beste Libido Verhogende Pillen

* DISCLAIMER: Dit artikel is uitsluitend voor informatieve doeleinden en geeft geen medisch advies, behandeling of diagnose. Onze top 5 lijst is samengesteld op basis van onze eigen ervaringen met de producten. We doen geen medische claims noch gezondheid claims in dit artikel, we geven alleen onze mening en ervaring over de producten die we hebben getest. Raadpleeg altijd je huisarts voordat je een product wilt gebruiken.
Nr.NaamEffectiviteitMan/vrouw
1Testomore10/10Man
2Femin Plus10/10Vrouw
3Testolan8/10Man
4Eron Plus7/10Man
5Semaxin7/10Man

1. Testomore

Als Arts-Seksuoloog ben ik altijd op zoek naar natuurlijke middelen die de seksuele gezondheid kan verbeteren.

Testomore is het beste libido verhogende middel dat ik heb getest. Met deze pillen zeg je gedag tegen zwakke erecties en je lage libido. Je krijgt weer flinke lust om erotisch en sensueel te zijn. Verder verhoogt het je mannelijk geslachtshormoon.

Wat Testomore beter maakt dan alle andere producten is dat de samenstelling gepatenteerd is. Testomore bevat de allerbeste en puurste ingrediënten om je libido en erectie te verbeteren.

Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat de ingrediënten in Testomore je mannelijke geslachtshormoon en libido verhogen [1] [2].

Andere onderzoeken tonen aan dat erectieproblemen ook verholpen kunnen worden na 3 maanden lang gebruik door de actieve ingrediënten in Testomore [3] [4].

Sinds vorig jaar had ik erg last van laag libido en zwakke erecties. Het was heel moeilijk om een stijve te krijgen. Je gelooft het niet, maar mijn ex-vriendin heeft het uitgemaakt doordat ik “geen harde” meer kon krijgen. Dit heeft een grote impact gehad op mijn zelfvertrouwen.

Aangezien ik een Arts-Seksuoloog ben heb ik veel onderzoek gedaan naar libido verhogende producten. Een van de beste producten die ik heb gevonden is dus Testomore.

Ik had de Testomore pillen online besteld en gekozen voor 3 pakketten. Ik koos daarvoor omdat er een tijdelijke actie loopt. Als je 3 Testomore pakketen haalt krijg je tijdelijk 3 pakketten gratis erbij. In totaal krijg je dan 6 verpakkingen waarvan er 3 gratis zijn. Het is in dit geval beter om dan extra te halen met al dat voordeel, het zal later zeker weten van pas komen.

Wat ik zo handig vond was dat het erg discreet verpakt werd, ik kon niet zien of raden wat er in het pakketje zat nadat hij de volgende dag bezorgd werd.

Het wordt aangeraden om Testomore 3-6 maanden lang te gebruiken voor optimale resultaat.

Ik nam 3 maanden lang elke dag 4 Testomore capsules, twee voor het ontbijt en twee voor het avondeten.

In het begin merkte ik niet veel van Testomore. Pas na één maand merkte ik dat ik mijn libido veel hoger is. Daarnaast werd ik veel sterker in de sportschool wat zorgde voor extra spiermassa.

Aan het eind van de derde maand was mijn libido zo hoog en mijn erecties waren steenhard. Laat me niet beginnen over hoe veel zin ik had heel de dag door. Ik kon 45 minuten lang vrijen zonder dat mijn geslachtsdeel zacht werd.

Persoonlijk ben ik echt fan van Testomore. Het heeft mijn relatie en zelfvertrouwen erg geholpen.

Kort samengevat:

 • Effectiviteit 10/10
 • Beste libido booster voor mannen
 • Beste middel tegen impotentie
 • 100% natuurlijk en veilig
 • Steenharde erecties
 • Verhoogd je test-niveau (mannelijk geslachtshormoon)
 • Meer spiermassa
 • Wetenschappelijk bewezen effectief

Bekijk hier de prijzen van Testomore >>

Testomore Kortingspagina

2. Femin Plus

Femin Plus is de beste libido-booster voor vrouwen. Dit supplement bevat de beste ingrediënten om de libido, opwinding, gevoeligheid en orgasmes van een vrouw te verbeteren.

femin plusDit supplement bevat 12 actieve ingrediënten. De belangrijkste componenten in de Femin Plus pillen zijn: L-Arginine, Damiana, Fenugesol®, Ginseng, theobromine, Zoethout en Maca.

Volgens meerdere wetenschappelijk onderzoek zorgen de ingrediënten in Femin Plus voor een betere libido en seksuele gezondheid.

Voor mijn huidige vriendin heb ik dus Femin Plus aangeschaft. Ze was eerst niet blij met het feit dat ik dit voor haar had aangeschaft. Maar na een goede gesprek had ik haar overtuigd om het toch te gebruiken.

Na één week merkte ik dat mijn vriendin iets meer zin had om te vrijen, verder dan dat merkte ik geen verschil.

femin plus gekocht
Mijn vriendin met Femin Plus

Tijdens de tweede maand merkte ik dat ze vaker het vrijen begon te initiëren, wat ik erg aantrekkelijk vond. Daarnaast werd ze zonder moeite super nat en opgewonden. Ze werd erg gevoelig voor intimiteit.

Doordat we beide begonnen met een libido booster, is ons seksleven zo veel beter geworden. We verlangen elke dag naar elkaar.

Kort samengevat:

 • Effectiviteit 10/10
 • Beste Libido booster voor vrouwen
 • Verhoogd je libido
 • Maakt je meer gevoelig voor intimiteit
 • Verbeterd je orgasmes
 • Maakt je meer opgewonden

Bekijk hier de prijzen van Femin Plus >>

3. Testolam

Testolan is het perfecte middel voor mannen met een laag libido en laag energie niveau.

testolan

De belangrijkste ingrediënten in NuviaLab Vitality zijn: KSM-66®, EnoSTIM™, Koreaans ginseng en Astragalus.

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat de ingrediënten in Testolan helpen met het verbeteren van de mannelijke libido.

Ik raad dit product aan als je zoekt naar een middel die je meer energie geeft en de libido doet verbeteren.

 • Effectiviteit 8/10
 • Meer energie
 • Verbeterd libido
 • Raak minder snel vermoeid
 • Ondersteund de spierfunctie
 • Zorgt voor gezonde test-levels

Bekijk hier de prijzen van Testolan >>

4. Eron Plus

Als je Eron Plus aanschaft krijg je twee verschillende producten:

 1. Eron Plus: neem je dagelijks om je libido te verhogen en erecties te verbeteren
 2. Eron Plus Before: neem je 2 uur voor de seks in om erectie direct te stimuleren

eron plus

De voordelen van dit supplement zijn niet beperkt tot een paar merkbare resultaten, maar zijn uitgebreid tot verschillende gebieden zoals:

 • Effectiviteit 7/10
 • Verbeterd de erecties
 • Zorgt voor meer libido
 • Voorkomt mogelijke kans op erectiestoornissen

In tegenstelling tot synthetische producten, wordt Eron Plus gemaakt van natuurlijke kruiden en extracten door zorgvuldig een capsule te formuleren met precisiedoseringen.

Zo wordt je lichaam alleen voorzien van de benodigde stoffen die nodig zijn voor meer libido en betere erecties.

Bekijk hier de prijzen van Eron Plus >>

5. Semaxin

Semaxin is een perfecte middel om je libido te verbeteren en de zaadlozing en erectie te versterken. Dit product is al sinds 2015 op de markt en heeft al vele mannen geholpen.

semaxin

Een sterke zaadlozing en erectie is belangrijk, hierdoor krijg je meer plezier tijdens het vrijen.

Ook Semaxin bevat actieve ingrediënten om de penis te vergroten. Het gaat om deze 6 stoffen: N-acetyl-L-cysteïne, Eiwitgraswortelextract, Selenium SeLECT®, Het extract van gemalen fruitmoes, Saffraanbloemenextract en Extract van gevlekte opsala.

Dit product is meer bedoeld voor mannen die een sterkere orgasme en zaadlozing willen met als extraatje een hoge libido.

 • Effectiviteit 7/10
 • Extreem dikke zaadlozing
 • Sterke orgasmes
 • Sterkere erectie
 • Verbetering van Libido

Bekijk hier de prijzen van Semaxin >>

Conclusie

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar alle middelen die op de markt zijn. Het resultaat daarvan is dat er inderdaad producten bestaan die libido kunnen verbeteren.

Ben je een man en heb je last van laag libido, laag energie en slechte erecties? Dan raden wij Testomore aan. Dit middel zorgt ervoor dat je libido wordt verhoogd. Na langdurig gebruik van Testomore zal je libido, T-levels en erecties extreem verbeteren.

Bekijk hier de kortingspagina van Testomore >>

Ben je een vrouw en heb je last van laag libido en weinig zin in seks? Dan raden wij Femin Plus aan. Uit alle onderzoeken blijkt dat de ingrediënten in Femin Plus een voordelig effect heeft op het verbeteren van de vrouwelijke libido. Daarnaast zul je sneller opgewonden worden en betere orgasmes ervaren.

Bekijk hier de kortingspagina van Femin Plus >>

9 REACTIES

 1. Ik heb Testomore voor 1 maand gebruikt en merk dat mijn erecties beter zijn geworden. Libido is alleen een klein beetje omhoog. Moet ik door blijven slikken?

  • Hoi Tijn,

   Voor het beste resultaat is het aan te raden om Testomore 3-6 maanden te gebruiken.

 2. Hoi Peter. Ik heb voor mijn vriendin Femin Plus besteld en ze gaat binnenkort beginnen. Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet?

  • Hoi Frank,

   Bij vrouwen zul je al snel positieve effecten merken na de eerste paar weken.

 3. Bedankt Peter! Femin Plus heeft mijn libido omhoog gebracht. Ik heb meer zin in mijn vriendje en ons relatie is daardoor beter geworden

  • Hoi Karen,

   Goed om te horen dat het goed gaat met je. Een gezonde seksleven is vitaal bij een relatie.

 4. mannita sierink

  hoi hoe lang mag je femin plus gebruiken? Ik neem het nu al 2 maanden en merk al veel verschil. bedankt

  • Hoi Mannita,

   Je kunt Femin Plus het beste voor 3-6 maanden gebruiken.

 5. al 4 maanden slik ik testomore en ben een veranderde man… eerst geen zelfvertrouwen, angstig… maar voel me nu veel beter in mijn vel, heb wel veel aan mijn levensstijl veranderd! maar testomore raad ik zeker aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here