5 Middelen om je Penis te Vergroten en je Erecties te verbeteren

december 2022
14
kleine peepee

Veel mannen willen een grotere penis. Dat is logisch, immers houden vrouwen van een grotere, dikkere, langere en hardere penis.

Toch blijkt dat veel mannen een te kleine penis hebben en vaak ook nog kampen met impotentie of zwakke (kortdurende) erecties.

Uit een heleboel onderzoeken blijkt dat vrouwen voorkeur hebben aan een partner met een grote piemel die goed functioneert [1] [2] [3]. De vrouwen vinden dit belangrijk omdat het mannelijkheid uitstraalt. Ook vinden de vrouwen het plezier van sex vele malen beter als de penis groot en hard is.

Onderzoek toont dus aan, dat de grootte en erectie van een penis er zeker toe doet.

Waarschijnlijk heb je nu de volgende gedachtes in je hoofd:

“wat nou als je klein geschapen bent?”

“wat als ik last heb van impotentie?”

“heb ik dan nog wel kans met de vrouwen?”

“hoe kan ik mijn penis vergroten?”

Maak je geen zorgen, er zijn meerdere manieren om je penis langer en dikker te maken. Lees zeker verder om achter te komen hoe je makkelijk en snel een grotere en hardere penis kunt krijgen.

Hoe krijg je een grotere penis?

De meeste manieren om je penis te vergroten zijn onveilig en zijn niet wetenschappelijk bewezen.

 • Penis operatie: Gevaarlijk en duur
 • Penis pomp: Gevaarlijk en langzaam resultaat
 • Jelqing: Gevaarlijk, langzaam en ineffectief
 • Pillen en cremes: Veilig, makkelijkste en snelste resultaat

Penis operatie is een makkelijke optie om een kleine penis groter te maken. Toch is zo een operatie heel duur en meestal erg onveilig.

Het gebruik van een penis pomp is ook een optie, alleen zijn de resultaten alleen tijdelijk. Je pompt bloed naar je penis toe met een pomp, na een tijd stroomt het bloed weer weg. Ook kan het erg gevaarlijk zijn als je niet weet wat je aan het doen bent.

Volgens een vele mensen op verschillende forums helpt “Jelqing” om je piemel te vergroten. Jammer genoeg is hier geen wetenschappelijk bewijs van.

De beste manier om je penis te vergroten is het gebruik van pillen en crèmes. Hier is wetenschappelijk bewijs voor. Het heeft geen risico’s en is ook nog eens goedkoop.

Verder in dit artikel lees je over de Top 5 producten om je kleine mannetje groter te maken en hoe je afkomt van je erectieproblemen.

Top 5 middelen om je Penis te vergoten en je erecties te verbeteren

De 5 gekozen middelen zijn gerangschikt op kwaliteit, effectiviteit en snelheid van resultaat. We vinden kwaliteit veel belangrijker dan de prijs van een product. Je moet nooit bezuinigen als het gaat om je gezondheid.

Disclaimer: Alle producten in onze Top 5 lijst zijn gebaseerd op Wetenschappelijke Onderzoeken en de resultaten die wij en onze klanten hebben behaald. De aangegeven resultaten in dit artikel kunnen wij niet garanderen. Resultaten kunnen per persoon variëren. Koop daarom altijd een product met een tevredenheidsgarantie.
Nr.NaamEffectiviteit
1Member XXL6-9 cm groei in 6 maanden
2Eron Plus4-6 cm groei in 6 maanden
3Expansil Cream4-6 cm groei in 6 maanden
4Semaxin2-4 cm groei in 6 maanden
5L-Arginine1-2 cm groei in 6 maanden

1. Member XXL

Dit is het beste product die we hebben getest voor een grotere penis. Met Member XXL is het mogelijk om in 6 maanden maar liefst 6-9 cm te groeien. Ook helpt Member XXL de mannen die last hebben van erectieproblemen.

member xxl

Member XXL bevat de sterkste ingrediënten voor een dikkere, langere, hardere en grotere penis: Chinese citroenextract, Ginseng wortelextract, L-Arginine Hydrochloride, Serenoa repens, Piper nigrum L. en Crocus sativus L.

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat de Member XXL pillen je penis dikker maakt en een groei in lengte veroorzaakt van 1-2 cm per maand [4] [5] [6].

Aangezien Member XXL veel aandacht heeft gekregen van wetenschappers en de pers, heb ik besloten om het zelf uit te testen.

Let op: Als je last van impotentie hebt raden wij Eron Plus aan. Hiermee kan je weer harde erecties krijgen en tegelijkertijd je penis vergroten.

Heel mijn leven lang was ik onzeker over de grootte en omvang van mijn penis. Je gelooft het niet, maar ik ben meerdere keren afgewezen doordat ik een kleine had. Dit heeft een grote impact gehad op mijn zelfvertrouwen.

Aangezien ik een arts-seksuoloog ben heb ik veel onderzoek gedaan naar producten die je penis groter kunnen maken. Een van de beste producten die ik heb gevonden is dus Member XXL. Het wordt aangeraden om Member XXL dagelijks 6 maanden lang te gebruiken voor optimale resultaat.

Ik had een bestelling geplaatst voor Member XXL op hun officiële site. Ik had gekozen voor de kuur van 6 maanden, hierbij krijg je 6 pakketten voor de prijs van 3. Deze actie is tijdelijk en ik weet niet of deze actie nog geldt.

Ik nam 6 maanden lang elke dag 2 pillen, eentje voor het ontbijt en eentje voor mijn lunch. Na één maand zag ik al dat mijn penis iets dikker was en 1 cm langer. Wat ik ook merkte is dat mijn libido veel hoger was en dat mijn erecties sterker werden.

Na 6 maanden had ik een groei behaald van 7 cm, ook is de omvang en dikte met een heleboel toegenomen.

Nog niet overtuigd? Op deze pagina kan je de ervaringen lezen van andere gebruikers, ook is het mogelijk om je eigen ervaring achter te laten.

Kort Samengevat:

 • Middel tegen impotentie
 • Veiligste middel
 • 100% natuurlijk en gezond
 • Enorme groei in lengte
 • Enorme groei in omvang
 • Enorme groei in dikte
 • Tot wel 6-9 cm groei in 6 maanden

Bekijk hier de prijzen van Member XXL.

2. Eron Plus

eron plusDit product is bedoeld voor mannen met erectie problemen. Toch werkt het product ook enorm goed als je een grote penis wilt.

De samenstelling van Eron Plus is zodanig gemaakt dat het de erectie van je penis verbeterd en na langdurig gebruik ook de grootte van de penis.

Als je Eron Plus aanschaft krijg je twee verschillende producten:

 1. Eron Plus: neem je dagelijks om je penis te vergroten en erecties te verbeteren
 2. Eron Plus Before: neem je 2 uur voor de seks in om erectie direct te stimuleren

Dit is een goeie all-round product om je kleine mannetje groter te maken en beter te laten functioneren.

Uit onderzoek blijkt dat erectieproblemen verholpen kunnen worden na 6 maanden lang gebruik van Eron Plus [7] [8].

Kort Samengevat:

 • Beste middel tegen erectile dysfunction (impotentie)
 • extreem harde erecties
 • Groei in lengte
 • Groei in omvang
 • Groei in dikte
 • Tot wel 4-6 cm groei in 6 maanden

Bekijk hier de prijzen van Eron Plus.

3. Expansil Cream

expansil creamDit is het beste product voor mensen die liever geen pillen willen slikken. Expansil cream is een speciale crème geformuleerd om je penis groter te maken en erectieproblemen te bestrijden.

De actieve ingrediënten in Expansil Cream zijn: Rosa Canina Zaadolie, Mentha Piperita Bladolie, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice en Arnica Montana Flower Extract.

Elk ingrediënt in Expansil Cream draagt bij aan het vergroten van je penis. Dit blijkt uit meerdere onderzoeken gedaan naar de ingrediënten van Expansil Cream [8] [9].

De crème hoor je elke dag met een cirkelvormige beweging op je penis in te smeren. Resultaten zijn binnen een maand al zichtbaar.

Expansil Cream is risico vrij, verhoogt ook de libido en erectie sterkte.

Kort Samengevat:

 • Risico vrij
 • Groei in lengte
 • Groei in omvang
 • Groei in dikte
 • Tot wel 4-6 cm groei in 6 maanden

Bekijk hier de prijzen van Expansil Cream.

4. Semaxin

semaxin

Semaxin is een perfecte middel om je penis groter te maken en de zaadlozing te versterken. Dit product is al sinds 2015 op de markt en heeft al vele mannen geholpen.

Een sterke zaadlozing en erectie is belangrijk, hierdoor krijg je meer plezier tijdens het vrijen.

Ook Semaxin bevat actieve ingrediënten om de penis te vergroten. Het gaat om deze 6 stoffen: N-acetyl-L-cysteïne, Eiwitgraswortelextract, Selenium SeLECT®, Het extract van gemalen fruitmoes, Saffraanbloemenextract en Extract van gevlekte opsala.

Dit product is meer bedoeld voor mannen die een sterkere orgasme en zaadlozing willen met als extraatje een grotere penis.

Kort Samengevat:

 • Sterkere zaadlozing
 • Sterkere orgasme
 • Sterkere erectie
 • Tot wel 2-4 cm groei in 6 maanden

Bekijk hier de prijzen van Semaxin.

5. L-Arginine

l-arginine

Dit stofje is een aminozuur wat niet in het menselijk dieet voorkomt. Aminozuren zijn de bouwstenen van het menselijk lichaam. L-Arginine heeft een heleboel wetenschappelijke bewezen voordelen.

Ten eerste heeft het een zeer goede effect op mannen met impotentie. Uit onderzoeken blijkt dat een dagelijkse dosering van 1.5-5 gram erectiestoornissen doet verbeteren [10].

Ten tweede verbeterd L-Arginine de bloedtoevoer naar de penis. Hierdoor wordt je harder en groter [11].

L-Arginine is bijna overal verkrijgbaar, kies een merk uit dat betrouwbaar is.

Kort Samengevat:

 • Betere erectie
 • Kleine groei in lengte
 • Groei in omvang
 • Groei in dikte
 • Tot wel 1-2 cm groei in 6 maanden

Bekijk hier de prijzen van L-Arginine.

Conclusie

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar alle middelen die op de markt zijn. Het resultaat daarvan is dat er inderdaad producten bestaan die je penis kunnen vergroten. Ook kunnen deze producten je impotentie behandelen.

Wil je graag je penis vergroten op een veilige manier? Dan raden wij Member XXL aan. Dit middel kan de penis het snelst en makkelijkst vergroten. Na langdurig gebruik van Member XXL kan er een groei van 6-9 cm worden verwacht in de lengte. Ook zal de omtrek en dikte met een paar centimeters toenemen.

Heb je last van impotentie en je wilt graag tegelijkertijd je penis vergroten? Dan raden wij Eron Plus aan. Uit alle onderzoeken blijkt dat de ingrediënten in Eron Plus een voordelig effect heeft op betere en langdurige erecties. Ook is er aangetoond Eron Plus sterk invloed heeft op de grootte van de penis. Na langdurig gebruik van dit product kunnen erectieproblemen worden verholpen en er kan een penis groei van 4-6 cm worden verwacht.

Veelgestelde vragen over je penis vergroten

Hoe vergroot je je penis?

Er zijn een heleboel middelen die hiermee kunnen helpen. Wij hebben alles getest en Member XXL brengt het snelste en beste resultaat op.

Hoe snel zie je resultaat?

Dit ligt aan de optie die je kiest, bij een operatie duurt het wel een paar maanden totdat je penis weer normaal kan functioneren. Met pillen en crèmes kan het zeker wel 1-6 maanden duren.

Is het veilig om je penis te vergroten?

Een operatie en het gebruiken van penis pompen neemt altijd risico's met zich mee. Wij raden dus aan om pillen en crèmes te gebruiken zoals Member XXL en Expansil Cream.

Hoe kies je het juiste middel?

Er zijn veel verschillende opties die je kan kiezen om je penis te vergroten. Let er op dat er veel risico's zijn. Het beste is dat je je huisarts gaat raadplegen. Je huisarts kan een passende advies geven bij jouw situatie.

Peter komt uit een sportief gezin en is al sinds zijn jeugd bezig met sporten. Hij heeft zijn masterdiploma Seksuologie behaald bij KU Leuven. Hij werkt momenteel als een arts-seksuoloog

14 REACTIES

 1. Ik kamp al jaren met erectieproblemen door overmatig alcoholverbruik. Ook vond ik dat mijn penis te klein was. ik ben zo blij dat ik Eron Plus een poging heb gegeven, het heeft mijn leven veranderd. Ik kan weer langdurig sex hebben met mijn vrouw zonder dat mijn erectie weggaat. Mijn vrouw vertelde me laats dat mijn penis veel groter en langer aanvoelt, ons sex-leven is nu fantastisch.

 2. Van Meerbeeck Wilfried

  Ja,maar is Semaxin,echt wel wat u schrijft.Ik heb al vele dingen gekocht,maar niets werkte,daarom wou ik niets meer van deze dingen kopen.Maar ik wil een langere en dikkere penis die zo blijft,en ook heel heel veel meer sperma te maken,want echt ik sta precies droog geen sperma meer.Ik heb een vrouw leren kennen,maar een vrouw van 17 jaar in Kameroen.Maar zij wil dat ik naar ginder kom,en zij wil nog twee kinderen met mij.Maar ik ben bang,dat dat niet ga lukken,daarom veel veel meer sperma,en als dat samen werkt ook de grotere langere en dikkere penis,maar hij moet wel zo blijven.Ik wil ook graag weten hoeveel het kost

  • Hi Wilfried,

   Semaxin is wetenschappelijk bewezen om de sperma productie te verhogen. Ook zal het je penis langer en dikker maken na langdurig gebruik. De lengte en dikte zal permanent zijn.
   Je kan de prijs bekijken op de officiële site van Semaxin.

   Groetjes,

   Peter

 3. Ik heb bijna alle producten geprobeerd om mijn penis te vergroten, niks heeft gewerkt. Ik ben nu 7 maanden bezig met Member XXL en ik kon na een maand mijn ogen niet geloven. Heb nu in totaal 7 cm in lengte en 3 cm in omtrek gekregen.

  • Hi Jesse,

   Ik ben blij om je resultaten te horen.

   Succes verder!

   Groetjes,

   Peter

 4. Hallo Peter,

  Ik ben nu al 4 maanden bezig met Memberxxl en ik zie een paar centimeter verschil in lengte en omtrek.. hoe lang kan mijn penis nog verder groeien?

  • Hi Adriaan,

   Member XXL kan je 6-12 maanden lang gebruiken, daarna zal je geen resultaten meer krijgen.

   Groetjes,

   Peter

 5. Yo Peter,

  Ik overweeg om Member xxl te bestellen maar heb nog een paar vragen.

  1. Blijven de resultaten permanent?
  2. Zijn er nog gezondheidsrisico’s aan verbonden bij het gebruik ervan?

  Groetjes,

  Youssef

  • Hi Youssef,

   1. Ja de resultaten blijven permanent bij een kuur van 6 maanden.
   2. Nee er zijn geen risico’s verbonden aan Member XXL.

   Groetjes,

   Peter

 6. Mijn vriendje heeft een kleine penis, de seks is hierdoor wat minder.

  Ik ben benieuwd of dit ga helpen. Ik kom over 6 maanden weer terug met de resultaten.

  – Floor

  • Hi Floor,

   Dat snap ik. Ik ben benieuwd 🙂

   Groetjes,

   Peter

   • Hoii iedereen!! Mijn vriendje heeft 6 maanden lang member xl ingenomen en de resultaten zijn ongelofelijk. Na de tweede maand was zijn penis al wat groter en de seks was toen beter omdat zijn erecties ook harder werden. Nu is hij bezig met zijn laatste potje en ik moet zeggen dat ons sex leven 1000x beter is geworden.

 7. Wat een top product. Mijn kleine vriend is nu een grote vriend geworden 😉

 8. Ik had al een tijdje erectie problemen kon hem niet hard aanhouden met member XL te proberen was ik de eerste week wat ondgoogeld maar ik nam die pilletjes verder na een paar weken voelde ik dat mijn penis terug hard was in de morgen nu ben ik 3 maand verder en inderdaad ik zie een verschil dikker en duidelijk paar CM langer geworden,,top product!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here