Top 5 Producten Om Meer Spiermassa Te Bouwen [Getest 2024]

mei 2024
10

Ga jij naar de sportschool en wil je graag sneller meer spiermassa opbouwen?

Dan heb je vast gedacht om supplementen te nemen zoals creatine of een pre-workout.

Maar wat als ik je vertel dat er natuurlijk supplementen/pillen bestaan waarmee je nog sneller spiermassa mee kunt opbouwen.

Aangezien ik een personal trainer ben heb ik grondig onderzoek gedaan naar alle supplementen die je sterker maken en je sneller spiermassa laat opbouwen.

Op basis hiervan heb ik een top 5 lijst gemaakt van middelen die daadwerkelijk effectief zijn.

Wil jij weten hoe je snel meer spiermassa kan opbouwen? Blijf dan zeker verder lezen!

Werken deze middelen echt?

Het is belangrijk dat je eerst weet dat er twee soorten middelen bestaan waarmee je meer spiermassa kunt krijgen.

 • Synthetische middelen
 • Natuurlijke middelen

Synthetische middelen krijg je alleen voorgeschreven van een arts. Meestal gaat het om hormoon injecties of pillen. Door het gebruik van deze steroïden kun je in een korte tijd veel spiermassa opbouwen. Het probleem is dat als je stopt met deze middelen, je de meeste spiermassa en kracht weer verliest. Daarnaast wordt je natuurlijke hormoonregulatie hiermee verstoord. We gaan in dit artikel niet verder in op deze middelen.

Natuurlijke middelen zijn gemaakt van natuurlijke plantenextracten. Ze werken door de mannelijke geslachtshormoon te verhogen. Hierdoor zul je meer spierkracht krijgen en sneller spiermassa opbouwen. Je kunt deze natuurlijke middelen zolang gebruiken als je wilt. Je hormoon regulatie wordt hiermee niet verstoord. Onze Top 5 lijst bestaat alleen uit zulke middelen.

Je vraagt je nu af of deze natuurlijke middelen voor spieropbouw wel echt werken.

Ik heb meer dan 60 wetenschappelijke studies doorgenomen om te onderzoeken of deze middelen wel echt effect hebben.

Uit elk onderzoek blijkt dat deze plantenextracten daadwerkelijk je helpen om meer spieren te kweken.

De Top 5 Spiermassa Supplementen

Nr.NaamEffectiviteit
1Ultrabolan10/10
2Mass Extreme7/10
3Turkesterone6/10
4Ecdysterone5/10
5Creatine4/10

1. Ultrabolan

Dit zijn de beste pillen voor meer spiermassa die ik heb getest. Met deze pillen is het mogelijk om 4-6 kg spiermassa te krijgen in 3 maanden.

UltrabolanWat Ultrabolan beter maakt dan alle andere producten is dat de samenstelling gepatenteerd is.

Ultrabolan bevat de allerbeste en puurste ingrediënten: Momordicin®, KSM-66®, Selenium SeLECT®, Brandnetelblad, Maca, Alfalfa, Shilajit, Ginseng, Zaagpalm, Bèta-sitosterolen en nog 3 andere actieve ingrediënten.

Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat Ultrabolan de spiergroei en kracht stimuleert [1] [2].

Aangezien deze pillen veel aandacht kregen van wetenschappers en fitness guru’s, heb ik besloten om ze zelf te testen en te kijken of het echt helpt met spieropbouw.

Ik had de Ultrabolan pillen online besteld en gekozen voor 3 pakketten. Ik koos daarvoor omdat er een tijdelijke actie loopt. Als je 3 pakketen haalt krijg je tijdelijk 3 pakketten gratis erbij. In totaal krijg je dan 6 verpakkingen waarvan er 3 gratis zijn. Het is in dit geval beter om dan extra te halen met al dat voordeel, het zal later zeker weten van pas komen.

Het wordt aangeraden om Ultrabolan dagelijks 3 maanden lang te gebruiken voor optimale resultaat.

Voordat ik ging beginnen met Ultrabolan had ik eerst mijn vetpercentage en gewicht gemeten. Zo kan ik aan het einde van de kuur uitrekenen hoeveel spiermassa ik heb opgebouwd.

Ik woog voordat ik begon met Ultrabolan 78 kg en had een vetpercentage van 15%.

UltrabolanIk nam dus elke dag 2 pillen tijdens het ontbijt. De eerste week merkte ik al meteen dat mijn kracht bij het bankdrukken en squatten toenam. Ik kon daarnaast redelijk makkelijk 2 meer reps doen dan normaal gesproken.

In de 2 en 3 maand zag ik al dat mijn spieren veel voller waren, je ziet de aders veel duidelijker en m’n spieren waren steenhard.

Aan het eind van de 3e maand ging ik mezelf weer wegen. Volgens de weegschaal was ik 85 kg en had ik een vetpercentage van 15%. Dat is dus 7 kg zwaarder dan aan het begin. Als we dan vanuit gaan dat misschien 1-2 kg watervocht is i.p.v. spiermassa dan heb ik in totaal 5-6 kg spiermassa opgebouwd in 3 maanden.

Ik volgde 3 maanden lang een 3 day full body schema. Mijn bench, squat en deadlift waren in die tijd ook met 15% gestegen.

Inmiddels ben ik al een paar maanden gestopt met Ultrabolan en ben nog geen enkele gram spiermassa verloren en ook geen kracht.

 • Effectiviteit 10/10
 • Krijg 4-6 kg spiermassa in 3 maanden
 • Beste supplement voor meer spiergroei
 • Zorgt voor hogere Test-levels
 • Meeste toename in kracht
 • Verbeterde herstel
 • 100% natuurlijk en veilig
 • Bevat geen gevaarlijke stoffen
 • Geen bijwerkingen
 • Wetenschappelijk bewezen effectief

Bekijk hier de prijzen van Ultrabolan >>

Officiële Kortingspagina

2. Mass Extreme

De nummer 2 product in onze top 5 lijst is Mass Extreme. Dit supplement is van het zelfde fabrikant als Ultrabolan alleen is de samenstelling wat zwakker.

mass extremeDe ingrediënten in Mass Extreme zijn: Fenegriek, Fosfatidezuur, GABA, DAA, Maca en nog 7 andere stoffen.

De combinatie van deze ingrediënten zorgt ervoor dat je sneller spieren opbouwt en meer kracht krijgt tijdens gewichtheffen. Na langdurig gebruik zul je merken dat je lichaam meer spiermassa kunt aanmaken dan normaal.

We raden je toch aan om liever Ultrabolan aan te schaffen omdat je daarmee nog meer spiermassa kunt krijgen dat Mass Extreme.

 • Effectiviteit 7/10
 • Krijg 2-4 kg spiermassa in 3 maanden
 • Gemiddelde toename in kracht
 • Verbeterde herstel

Bekijk hier de prijzen van Mass Extreme

3. Turkesterone

Turkesterone is een supplement dat sinds kort veel populariteit heeft gekregen door bekende YouTubers.

turkesteroneTurkesterone is een natuurlijk voedingssupplement. Het is namelijk een extract van de Ajuga Turkestanice plant en zit in meerdere voedingsmiddelen, zoals spinazie bijvoorbeeld.

Turkesterone stimuleert het aanmaken van proteïnes in je lever, hart en nieren.

Als het aankomt op spieropbouw zijn proteïnes, oftewel eiwitten, ontzettend belangrijk.

 • Effectiviteit 6/10
 • Krijg 2-3 kg spiermassa in 3 maanden
 • Lichte toename kracht
 • Verbeterde herstel

Bekijk hier de prijzen van Turkesterone

4. Ecdysterone

Een ander uitstekend product voor meer spiermassa is Ecdysterone. Dit supplement heeft de zelfde eigenschappen als Turkesterone.

ecdysteronEcdysterone zorgt voor een verbeterde eiwit-synthese. Hierdoor wordt de spieropbouw van de lichaam verbeterd.

Je kunt ook een enorme toename in kracht verwachten. De meeste gebruikers merkten dat ze veel meer gewichten konden tillen na een cyclus van Ecdysterone.

 • Effectiviteit 5/10
 • Krijg 1-2 kg spiermassa in 3 maanden
 • Lichte toename in kracht
 • Verbeterde herstel

Bekijk hier de prijzen van Ecdysterone

5. Creatine

Creatine is de supplement waar het meest onderzoek naar gedaan is.

creatineUit alle onderzoeken blijkt dat Creatine helpt met het uithoudingsvermogen tijdens het krachttrainen.

Hierdoor kun je een extra rep doen waardoor je je spieren beter kunt stimuleren.

Progressive overload wordt makkelijker, als resultaat zul je meer spiermassa opbouwen.

 • Effectiviteit 4/10
 • Krijg 1 kg spiermassa in 3 maanden
 • Lichte toename in kracht
 • Verbeterde uithoudingsvermogen

Bekijk hier de prijzen van Creatine

Conclusie

Er zijn veel supplementen te koop die beloven je meer spiermassa te geven. De meeste van deze middelen werken niet en zijn een verspilling van je geld.

Uit alle supplementen op de markt die ik heb getest, is Ultrabolan het beste middel voor meer spiermassa.

Ultrabolan bevat meer dan 12 actieve hoog gedoseerde ingrediënten. Daarnaast is Ultrabolan de enige middel waar meerdere klinische studies de werking heeft bewezen.

Bekijk hier de kortingspagina van Ultrabolan >>
* DISCLAIMER: Dit artikel is uitsluitend voor informatieve doeleinden en geeft geen medisch advies, behandeling of diagnose. Onze top 5 lijst is samengesteld op basis van onze eigen ervaringen met de producten. We doen geen medische claims noch gezondheid claims in dit artikel, we geven alleen onze mening en ervaring over de producten die we hebben getest. Raadpleeg altijd je huisarts voordat je een product wilt gebruiken.

10 REACTIES

 1. Niels van der Donk

  Hoi ik stack momenteel Ultrabolan met Creatine. De afgelopen paar maanden heb ik enorm veel spiermassa opgezet. Mijn vrienden denken dat ik aan de injecties zit hahaha

  • Hoi Niels,

   Dat is hilarisch :), fijn om te horen dat je groter bent geworden.

 2. Ben nu een maand bezig met Ultrabolan; Ik neem er een in de ochtend, een tijdens de lunch en een nadat ik heb getraind. Ik weet niet zeker of je het zo doet, maar ik voel me goed? Ging van één squat-dag per week naar twee squat-dagen per week en voel me geweldig. Ik weet niet of het enig effect heeft op cardio-gerelateerde oefeningen (rijmachine, hometrainer). Ik heb het gevoel dat ik productievere en langere trainingssessies, mijn sessies gingen van 4 dagen per week 1 uur naar 5 dagen per week 1,5 uur. Het herstel voelt versneld aan. Het lijkt alsof ik meer in spiermassa ben aangekomen. Ik denk dat het werkt. Ik hoop dat dit helpt, veel succes en hoop dat iedereen zijn trainingsdoelen behaalt.

 3. Hi virgil, ik gebruik nu al 4 maanden Ultrabolan en heb veel spiermassa opgebouwd maar moet ik nu altijd deze pillen blijven slikken of kan ik stoppen? Ik wil niet mijn spieren kwijtraken.

  • Hoi Daan,

   Je kunt stoppen met Ultrabolan wanneer je wilt. Je zult na het stoppen geen kracht of spiermassa verliezen.

 4. Ik volg nu al 2 maanden een Push pull leg schema met Ultrabolan en ik heb aardig wat spieren gekregen. Nu is mijn vraag of ik 6 pillen kan nemen i.p.v. 3 pillen op een dag? Krijg je dan meer resultaat?

  • Hoi Youss,

   Overschrijdt a.u.b. de dagelijkse dosis van 3 capsules niet.

 5. Ik ben een man van 31 die nog nooit in de sportschool is geweest. Ik ga morgen beginnen met Ultrabolan en een strak fitness schema. Wil binnen één jaar tijd een gespierd lichaam

 6. Hoi Virgil,enkel Ultravolan. Geen extra’s meer nodig. Betekent dit ook geen whey meer? Grts.

  • Hoi Koen,

   Whey moet je wel nog gebruiken. Ik adviseer dat je minimaal dagelijks 2 gram per kg lichaamsgewicht eiwitten per dag in je dieet opneemt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here